Projectupdate De Nieuwe Linden Heerhugowaard

Aan de Lindenlaan in Heerhugowaard wordt door Henselmans Bouw het project De Nieuwe Linden momenteel gerealiseerd, bestaande uit de bouw van 39 woningen gesitueerd in drie woonblokken. Vandaag werden de toekomstige bewoners op de bouwplaats ontvangen voor de zogenaamde kijkmiddag. De ruwbouw is op dit moment nog in volle gang en langzamerhand kijken wij uit naar het bereiken van het hoogste punt.

Het nieuwbouwplan De Nieuwe Linden bestaat uit 12 koopappartementen, 12 huurappartementen en 15 zorgwoningen, naar het ontwerp van Rietvink Architecten. Gedelegeerd ontwikkelaar is NW360 Vastgoedontwikkeling namens Henselmans Bouw en Ontwikkeling. De bouw is na een periode van sloop en sanering gestart in de zomer van 2022 en op de bouwplaats zijn in de periode van schrijven veel verschillende disciplines aan het werk. Een drukke bedoeling én veel zichtbare vorderingen op diverse vlakken.

De 3 blokken bestaan uit 3 bouwlagen, waartussen een collectieve WKO-installatie wordt gerealiseerd voor het verwarmen en koelen van de drie woonblokken.

Vorige
Vorige

Bestemmingsplan De Fruittuin vastgesteld

Volgende
Volgende

’Pionier’ Henselmans wil gas geven met bouw tweede project in stationsgebied in Heerhugowaard