Bestemmingsplan De Fruittuin vastgesteld

Groot nieuws uit Venhuizen! Burgemeester en wethouders van Drechterland hebben bekendgemaakt dat het bestemmingsplan voor het perceel Westeinde achter nummer 5 is vastgesteld. Met deze wijziging wordt de bestaande maatschappelijke bestemming omgezet naar 'Wonen 1', 'Tuin 1', en 'Verkeer - Verblijfsgebied' om zo de bouw van twee woongebouwen mogelijk te maken. Eén gebouw met 10 woningen en één gebouw met 8 woningen.

Vanaf donderdag 6 april 2023 zijn de documenten van het bestemmingsplan ter inzage voor een periode van zes weken. Je kunt ze online bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het planidentificatienummer NL.IMRO.0498.BPFruittuin-VG01. Maar je kunt ook een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling om ze te bekijken op het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Hoogkarspel.

Belanghebbenden kunnen vanaf vrijdag 7 april 2023 gedurende zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State in Den Haag. Als er een verzoek om een voorlopige voorziening wordt gedaan binnen de beroepstermijn, treedt het besluit niet in werking voordat daarop is beslist. Maar als er geen beroep wordt ingesteld, treedt het bestemmingsplan in werking de dag na afloop van de beroepstermijn.

Vorige
Vorige

Start verkoop Stationsmeester Heerhugowaard

Volgende
Volgende

Projectupdate De Nieuwe Linden Heerhugowaard