Eerste kennismaking en participatie Spoorsingel-Zuid

Op 16 november jl. vond de eerste kennismaking en participatie plaats met omwonenden en andere belanghebbenden voor ons project Spoorsingel-Zuid in Anna Paulowna. Met het verplaatsen van twee bedrijven ontstaat aan de Spoorsingel ruimte voor de ontwikkeling van een nieuwe buurt, Spoorsingel-Zuid. In samenwerking met Jan Bochmann Architecten heeft NW360 Vastgoedontwikkeling een ontwerpvisie voor deze bijzondere locatie uitgewerkt.

Spoorsingel-Zuid is ontworpen als een kleinschalig, hoogwaardig en duurzaam woonmilieu, dat past bij de groene en open setting van de aangrenzende Nieuweweg. Het vormt hiermee een fraaie entree van Anna Paulowna via het spoor. De kleinschalige opzet met drie compacte singelvilla’s en zeven herenhuizen sluit op een vanzelfsprekende manier aan bij het landelijke en groene karakter van Anna Paulowna. In een singelvilla zijn vooralsnog 21 appartementen opgenomen. Dit kunnen huur- of koopappartementen worden.

Beide bedrijven hechten er waarde aan te melden dat zij geenszins van plan zijn uit Anna Paulowna te vertrekken. Zowel Van Nuland (magazijn) als Van der Sluis zijn voornemens te verplaatsen naar Kruiswijk.

Vorige
Vorige

’Pionier’ Henselmans wil gas geven met bouw tweede project in stationsgebied in Heerhugowaard

Volgende
Volgende

Bestemmingsplan De Fruittuin ter visie