Bestemmingsplan De Fruittuin ter visie

Afgelopen maanden is door NW360 en diverse adviseurs hard gewerkt aan het ontwerp bestemmingsplan en alle bijbehorende onderzoeken. Dit is een tijdrovend proces geweest en vroeg om een grote mate van zorgvuldigheid. Daarnaast is ondertussen hard gewerkt aan een optimalisatie van het inrichtingsplan en woonprogramma, waarbij wij rekening hebben gehouden met de eerdere reacties vanuit de participatie. De output hiervan hebben wij maandag 24 oktober jl. gepresenteerd tijdens een informatieavond voor de omwonenden en andere belangstellenden en -hebbende.

Het ontwerp bestemmingsplan is inmiddels afgerond en is op 1 november jl. door het college van burgemeester en wethouders van Drechterland behandeld. Het college was positief en heeft daarom besloten dat het bestemmingsplan ter visie gelegd kan worden. Een belangrijke mijlpaal!

Op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening ligt met ingang van vrijdag 11 november 2022 gedurende zes weken ter inzage:

  • het ontwerp bestemmingsplan ‘Westeinde achter 5’ Venhuizen (NL.IMRO.0498.BPFruittuin-ON01);

De stukken kunnen gedurende deze periode online worden ingezien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer: NL.IMRO.0498.BPFruittuin-ON01.

In het project worden 18 woningen gerealiseerd voor starters en senioren.

Vorige
Vorige

Eerste kennismaking en participatie Spoorsingel-Zuid

Volgende
Volgende

Start bouw De Nieuwe Linden