Start verkoop Stationsmeester Heerhugowaard

Het is eindelijk zover - de perfecte woonbeleving staat op het punt om werkelijkheid te worden in Stationsmeester! Vandaag, 31 augustus zijn wij gestart met de verkoop van de Stationsmeester in Heerhugowaard. In opdracht van Henselmans Bouw & Ontwikkeling heeft NW360 Vastgoedontwikkeling vanaf de acquisitiefase met veel passie en toewijding gewerkt aan de laatste details voor de start van de verkoop. Het resultaat? Een perfect samenspel van stijl en gemak, verpakt in een uniek ontwerp met commerciële ruimtes, parkeervoorzieningen, mooie woonruimtes en een betoverende binnentuin.

Vlakbij het station van Heerhugowaard verrijzen binnenkort twee markante woontorens die met elkaar zijn verbonden door een binnentuin. Deze binnentuin vormt het groene dak, dat bovenop een half verdiepte stallingsgarage ligt. In deze woontorens komen commerciële ruimtes op de begane grond en boven de stallinggarage aan de zuidwest-zijde. In Toren Noord creëren we huurappartementen. Toren Zuid is de grootste van het tweetal en mag met recht een ware eyecatcher genoemd worden. Deze blikvanger telt 82 moderne, compleet afgewerkte koopappartementen, verdeeld over elf verdiepingen. De beide woontorens in Stationsmeester maken deel uit van de herontwikkeling van het totale stationsgebied. Het gebied wordt gerevitaliseerd tot een levendige wijk met een stadse uitstraling.

Woonconcept
Stationsmeester onderscheidt zich door de complete oplevering. Van de wanden tot de vloeren en van de keuken tot de badkamer: alles is gereed als jouw appartement wordt opgeleverd. Je kunt gelijk verhuizen. Je hoeft alleen nog je verhuisdozen uit te pakken en de gordijnen of jaloezieën op te hangen. Dit unieke woonconcept noemen we niet voor niets “Thuiskomen”. Om je helemaal thuis te voelen in je nieuwe woning, heb je ruime keuze uit verschillende luxe materialen, kleuren en soorten. Denk aan het type binnendeuren, de tegelsoort en tegelgrootte en de keukenindeling. Daarbij ondersteunt onze kopersbegeleiding je graag. Zo geniet jij straks van een keuken, badkamer en woning die perfect passen bij jouw wensen en smaak.

Appartementen
Van de 82 moderne appartementen die Toren Zuid telt, is vrijwel geen appartement gelijk. De appartementen verschillen van elkaar in woonoppervlakte, indeling, positie van de ramen, het type buitenruimte, het aantal vertrekken en de afmeting van de ruimtes. In totaal zijn er maar liefst 9 typevarianten. Welk appartement je ook kiest, je geniet binnen net zoveel als buiten.

Jouw appartement beschikt over een lichte woonkamer, een fijne keuken, 1 of 2 slaapvertrekken, een complete badkamer en een handige inpandige berging. Met een balkon of terras beschik jij over je eigen buitenruimte. Daarnaast vormt de binnentuin een fijne ontmoetingsplek voor jong en oud.

In jouw appartement vind je volop duurzame toepassingen. Zo is jouw appartement aangesloten op de Duurzame Ring Heerhugowaard, waardoor je gebruik maakt van restwarmte. Met de vloerverwarming verwarm je je appartement in de winter en koel je je woning in de zomer. Naast een uitstekend geïsoleerd appartement beschik je bovendien over een woning die onderhoudsarm is. Zo ben jij klaar voor de toekomst!


Heb je genoeg van eindeloze klusdagen, verfkwasten en afbouwers over de vloer?  Dan is jouw ultieme "thuiskomen" moment nu hier, en het wordt niet mooier dan dit! Stationsmeester is jouw ticket naar direct woongenot. En dat is nog niet alles - je hoeft alleen je eigen bankstel meenemen bij de oplevering! Hoe fantastisch is dat?

Wil je het zelf ervaren? Kom dan langs in onze experience center op Industriestraat 15 in Heerhugowaard. Vanaf 31 augustus, 15.00 uur, openen wij onze deuren voor jou.  

Vorige
Vorige

Wereld stukje mooier maken

Volgende
Volgende

Bestemmingsplan De Fruittuin vastgesteld