Start bouw De Nieuwe Linden

Op 28 september jl. hebben we samen met de toekomstige bewoners en Esdege Reigersdael de start bouw van De Nieuwe Linden in Heerhugowaard gevierd. 

Na het officiële welkomstwoord van Arnold Henselmans en wethouder Nils Langedijk mochten alle toekomstige bewoners als officiële handeling een zogenaamde tijdcapsule ingraven op de plek van hun toekomstige woning. Alle bewoners mochten hun persoonlijke wens of boodschap op een briefje zetten wat vervolgens in de tijdcapsule gestopt kon worden. Wie weet wat de archeologen daar over 100 jaar van vinden. Aansluitend konden alle genodigden in een tent op locatie een hapje en drankje nuttigen en kennismaken met medebewoners.

De Nieuwe Linden is een ontwikkeling van 39 appartementen, bestaande uit 12 huur- en 12 koopappartementen. Daarnaast worden er 15 zorgappartementen gerealiseerd t.b.v. clienten van Esdege Reigersdael. NW360 Vastgoedontwikkeling heeft dit project in opdracht van Henselmans Ontwikkeling ontwikkeld. De bouw is in handen van Henselmans Bouw.

Vorige
Vorige

Bestemmingsplan De Fruittuin ter visie

Volgende
Volgende

Elfi en NW360 sluiten samenwerkingsovereenkomst voor ontwikkeling voormalige Scheringa Museum