NW360 Vastgoedontwikkeling ondertekent convenant Toekomstbestendige Woningbouw

NW360 Vastgoedontwikkeling heeft haar handtekening gezet onder het Convenant Toekomstbestendige Woningbouw. Dit convenant vergemakkelijkt de samenwerking tussen overheden en marktpartijen bij het vaststellen van de kernprincipes voor duurzame woningbouwprojecten. Het convenant bevat afspraken over cruciale aspecten zoals energieneutraliteit, circulariteit en klimaatadaptieve bouwmethoden. NW360 Vastgoedontwikkeling toont met dit initiatief haar volledige toewijding aan het maken van verantwoorde keuzes voor onze planeet. De kern van de missie van NW360 Vastgoedontwikkeling is het creëren van leefomgevingen die de samenleving van morgen optimaal dienen.

"De ontwikkeling van gezonde leefgebieden voor de toekomst is een gedeelde verantwoordelijkheid. Alleen door gezamenlijke inspanningen kunnen we schaalvergroting realiseren. Tegelijkertijd vereisen de veranderingen om ons heen dat we vooruitkijken en rekening houden met de omgeving en de mensen die er zullen werken, wonen en leven. We zijn enthousiast om hier verder vorm aan te geven," verklaart Wil Huiberts, partner bij NW360 Vastgoedontwikkeling.

"Door de ondertekening van het convenant wordt NW360 Vastgoedontwikkeling een partner in het platform Toekomstbestendig Bouwen. Samen met andere organisaties zullen wij de gemaakte afspraken in de praktijk brengen en kennis delen om duurzamere bouwmethoden te bevorderen," aldus Niels van Doorn. "Belangrijk hierbij is het integraal werken aan zes belangrijke thema's. Naast energieneutraal, circulair en klimaatadaptief bouwen, omvat dit ook natuurinclusiviteit en biodiversiteit, duurzame mobiliteit en het creëren van een gezonde leefomgeving. Met de ondertekening van het convenant geeft NW360 Vastgoedontwikkeling concreet invulling aan haar missie."

NW360 Vastgoedontwikkeling sluit zich aan bij andere vooraanstaande ontwikkelaars en ontwikkelende bouwbedrijven, waaronder Ballast Nedam Development, Dura Vermeer, Timpaan, Schipper Bosch en Trebbe, die ook voorop willen lopen op het gebied van duurzame woningbouw en daarom deel uitmaken van het platform Toekomstbestendig Bouwen.

Vorige
Vorige

Indiening planvisie Harmonielocatie Bergen

Volgende
Volgende

Wereld stukje mooier maken