Wie we zijn

NW360 Vastgoedontwikkeling

NW360 Vastgoedontwikkeling initieert, ontwikkelt en realiseert vastgoedprojecten in Noord-Holland met het accent op woningbouw. Omdat wij geloven dat aandacht en kleinschaligheid projecten beter maken, richten wij ons op projecten met een gemiddelde omvang van ca. 10-80 woningen.

​Het team van NW360 Vastgoedontwikkeling bestaat uit Niels van Doorn en Wil Huiberts. Zij hebben een lange loopbaan in de vastgoed-, projectontwikkeling- en bouwsector. Zo hebben zij jarenlang functies bekleed bij Deurwaarder (NHP), Mulder Obdam, Bot Bouw Initiatief, Heddes Bouw en Ontwikkeling en Lokhorst Bouw en Ontwikkeling. Samen hebben zij in december 2020 hun krachten gebundeld en hebben zij NW360 Vastgoedontwikkeling opgericht. Er wordt veelal samengewerkt met diverse specialisten vanuit de omgeving waar concrete projecten worden ontwikkeld en gerealiseerd.

​De missie van NW360 Vastgoedontwikkeling is om woningbouwprojecten te ontwikkelen waarbij zowel de (eind) gebruiker, omgeving en aarde centraal staat. Goed en gezond wonen is en blijft immers één van de belangrijkste basis voorwaarden voor het geluk van mensen.

​Voor meer informatie of een kennismaking kunt u contact met ons opnemen.