Succesvolle start verkoop Noorderpoort trekt grote belangstelling

De start van de verkoop van Noorderpoort, een ambitieus woonproject ontwikkeld door NW360 Vastgoedontwikkeling, is afgelopen zaterdag met groot succes van start gegaan. Gelegen op een mooie locatie in Schagen, biedt dit complex van 31 appartementen zonnige en eigentijdse appartementen.

Noorderpoort, ontworpen door architectenbureau GeO Architecten, onderscheidt zich door een rijke diversiteit aan woningopties. Het project bestaat uit 31 appartementen, deels voor de verhuur, sociaal- en middensegment en deels voor verkoop. Geïnteresseerden kunnen zich reeds melden bij Alpina Makelaars voor zowel de huur- als de koopappartementen.

Elk appartement is voorzien van een eigen buitenruimte, variërend van tuinen, terrassen, balkons tot dakterrassen. De collectieve tuin, ontworpen door een landschapsarchitect, zorgt voor de gewenste afronding van de stijlvolle uitstraling van het complex Noorderpoort.

Duurzaamheid is een centraal aspect van het ontwerp van Noorderpoort, waarbij alle appartementen worden verwarmd en gekoeld met vloerverwarming, ondersteund door bodemwarmtepompen. Met hoogwaardige isolatie scoren de woningen hoog in energiezuinigheid. Zonder PV-panelen variëren de energie labels van A++ tot A+++.

Naast een zonnig gelegen woonkamer, een zeer functionele badkamer zijn de vrije sectorappartementen voorzien van 2 slaapkamers. Ook is er ruimte gereserveerd voor een ruime inpandige berging. Op de begane grond zijn gezamenlijke voorzieningen opgenomen zoals een collectieve fietsenberging en voldoende parkeergelegenheid voor zowel bewoners als bezoekers.

Meer informatie is te vinden op: https://www.funda.nl

Volgende
Volgende

Woningstichting Het Grootslag en NW360 bundelen krachten voor nieuwe seniorenwoningen in Hoorn