N. van Doorn N. van Doorn

Start bouw De Nieuwe Linden

Op 28 september jl. hebben we samen met de toekomstige bewoners en Esdege Reigersdael de start bouw van De Nieuwe Linden in Heerhugowaard gevierd.

Meer lezen
N. van Doorn N. van Doorn

Volgende stap woningbouwplan De Fruittuin in Venhuizen

Op het terrein van het voormalige gemeentehuis in Venhuizen is het woningbouwplan De Fruittuin in ontwikkeling. Achter de schermen werkt NW360 hard aan de voorbereidingen. De gemeente Drechterland start na de zomer de procedure voor het vaststellen van het bestemmingsplan voor deze locatie.

Meer lezen
N. van Doorn N. van Doorn

Nieuw appartementencomplex aan de Sportlaan in Schagen

De eerste formele stappen zijn nu ook gezet voor de bouw van 31 appartementen op de voormalige locatie van G&P accountants en Adviseurs op de hoek van het Noord en de Sportlaan. Als alles soepel verloopt, zal er dit jaar nog gestart kunnen worden met de bouw.

Meer lezen
N. van Doorn N. van Doorn

Plan De Nieuwe Linden in verkoop

Midden in het hart van Heerhugowaard aan de prachtige Lindenlaan ontwikkelt Henselmans Bouw & Ontwikkeling een nieuw project. De Nieuwe Linden bestaat in totaal uit 39 appartementen verdeeld over drie blokken. NW360 Vastgoedontwikkeling treedt namens Henselmans op als gedelegeerd ontwikkelaar.

Meer lezen
N. van Doorn N. van Doorn

Indiening tender Sperwerstraat Alkmaar

De gemeente Alkmaar schreef een prijsvraag uit voor een bouwblok met 14 grondgebonden woningen in de buurt De Horn. In samenwerking met Jan Bochmann Architecten heeft NW360 Vastgoedontwikkeling hebben wij een bijzonder ontwerp voor deze locatie uitgewerkt.

Meer lezen